Har du særlige ønsker?

Der er mange måder at specialdesigne din helt egen figur på.

Det kunne være, at du drømmer om en tænksom type i en kombination af to forskellige glasurer, det kan være du drømmer om en Frida med ekstra store ører – eller uden huller i ørerne. 

Måske drømmer du om en af de store tænksomme med et helt særligt skæg eller noget helt andet. 

Uanset hvad, så send mig en mail med dine ønsker og så vil jeg, som en anden ønske-fe, se om jeg kan få dem til at gå i opfyldelse. 

På siden her er der et galleri med billeder af nogle af de specialdesignede figurer jeg har lavet indtil videre. 

 

Vær opmærksom på, at der er ca. 6 ugers leveringstid (ofte lidt længere omkring jul), så hvis du har en hård bagkant lige deromkring, så skriv det lige i mailen så jeg er opmærksom på det. 

Din bestilling er først accepteret når du hører retur fra mig samt har betalt depositummet. 

Jeg sender din samlede pris i mailen, prisen afhænger af hvilke ønsker du har til figuren/figurerne. 

 

Jeg arbejder i tre forskellige slags ler og har mange glasurer – ikke alle glasurer fungerer på alle slags ler, så hvis du for eksempel er blevet forelsket i nr. 17 og den ikke figurerer på siden med sort ler, så der det fordi den simpelthen ikke virker på det sorte ler. 

Det er vigtigt, at du indstiller dig på, at glasuren kan have et lidt andet udtryk end eksemplet på billedet – det afhænger nemlig af helt bitte små ting, som vejret udenfor, hvad der ellers er i ovnen, lige præcis hvor i ovnen figuren står og ved siden af hvad og så videre… Det er med andre ord nærmest umuligt med et 100% ens udtryk hver gang, men det synes jeg jo også er en del af charmen. 

Du kan se lertyperne til højre, hvis du trykker på den fede tekst bliver du sendt til en side med alle de glasurer du kan vælge til denne lertype. 

 

 

 

Sådan gør du: 

  1. Vælg om det skal være hvidt, lava- eller sort ler. 
  2. Kig galleriet igennem og find en glasur du synes passer ind hos dig. 
  3. Vælg hvilken type figur (tænksom type, Frida, fanebærer eller måske har du helt særlige ønsker)
  4. Overvej om / hvilke særegne træk din figur skal have, lad dig evt. inspirere i galleriet her. 
  5. Overvej om du har andre ønsker, fx. stemplede initialer bagpå. 
  6. Send en mail til mig her
  7. Betal depositum på halvdelen af den samlede købssum, som beskrevet i den mail jeg sender retur.
  8. Glæd dig over de billeder jeg sender når din figur er ved at være færdig. Hvis du ønsker at det skal være en overraskelse hvordan den ser ud, så skriv meget gerne det i mailen. 
  9. Modtag din nye ven med åbne arme <3 


Figur udført i lavaler, kendetegnet ved de små pletter der ligner fregner. 

Figur udført i hvidt ler.

Figur udført i sort ler

Jeg har en tilståelse! Jeg kunne simpelthen ikke skille mig af med Bette Poul, da jeg først stod med ham i hænderne, så han blev boende hjemme hos mig selv! :D Og jeg ELSKER ham!!! <3


Ida

Min bedre halvdel (navn udeladt) fik en mini udgave af sig selv :) De ligner hinanden meget godt og det bedste af det hele, mini (navn) passer rigtig godt ind i det fine selskab med tænksomme Karl-Jørgen, en lille tænksom fyr og Frida. Tusind tak farmor keramik - er vild med dine typer <3


Marianne

Første gang jeg så dine tænksomme typer var hos en jeg følger på instagram. Og jeg forelskede mig øjeblikkeligt! <3

Da jeg modtog min Evan var kærligheden i den grad tømret fast hos mig <3 Mine typer kommer til at følge mig resten af mit liv. <3 :)


Anja

“Jeg er fuldstændig vild med de her tænksomme typer, som i dag har fået nyt hjem i Kirkeby. Holger, Karl og Arnold hedder de, og er opkaldt efter de mænd der har betydet meget for mig igennem livet <3. Tak for leveringen - du er jævla dygtig.”


Mette

“Vi har lige pakket gaver ind i dag, men din æske er simpelthen så flot at den ikke skal pakkes ind! Du kræser virkelig for detaljen.”


Irene

“Den skal bruges som en slags bekymrings-tanke-talisman, som min veninde, der har fået kræft, kan sidde med i hånden i en stille stund og overgive sine tanker og bekymringer til. (..) Da jeg så dine tænksomme små mænd vidste jeg at min søgning var slut <3. Tak.”


Ninna